Skip to main content

Bonjour, nice to meet you. Let me tell you a little bit more about myself.

Blandine

About me

Ik ben Blandine van Noordt-Grauer. Geboren en getogen Française, maar inmiddels al 35 jaar woonachtig in Poortugaal. Ik schilder al sinds mijn 23e met heel veel plezier.

Bij het schilderen gebruik ik alleen olieverf en het paletmes. Ik probeer hiermee de schoonheid van de natuur, het licht, de felle kleuren, de kracht, de beweging, maar ook de rust en de vreugde op mijn doek vast te leggen. De techniek voor het schilderen met een paletmes vraagt om een op hoog tempo te werken, omdat de kleuren namelijk direct op het doek worden gemengd.

Naast het schilderen houd ik er ook van om klassieke gitaar te spelen. Mijn techniek van schilderen is eigenlijk rechtstreeks door mijn opleiding als klassieke gitariste beïnvloed. Zo vormen de korte streepjes op het doek, de gekleurde noten van mijn gitaar en de lange ronde lijnen, de eeuwige melodie.

In deze donkere tijden probeer ik door middel van het licht de emoties van mensen te raken en hen hiermee een vorm van enige troost te brengen. Mijn werk bevat zowel abstract als modern werk, waarin; schoonheid, felle kleuren, vrolijkheid, fantasie en verbeelding een belangrijke rol spelen. Mijn inspiratie vind ik in Bijbelverhalen over het licht en in de kunststromen impressionisme en fauvisme. Daarnaast zijn de natuurlijk elementen en muzikale impressies een belangrijke bron van inspiratie voor mij.

Veel werken heb ik inmiddels in het binnen- en buitenland verkocht en ontvang regelmatig nieuwe opdrachten. Neem eens een kijkje in mijn Gallery en ervaar wat mijn werken voor invloed op je hebben.

Groeten.

Blandine Logo White

Contact

Als je naar aanleiding van mijn website nog vragen hebt, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Dit kan bijvoorbeeld over mijn schilderijen gaan of om een opdracht te bespreken, maar ook andere vragen kunnen natuurlijk ook.

Discover my work in my Gallery

for availability and prices or an assignment please contact me.